Tänään oli taas yksi Allin lempipäivistä, nimittäin pyöräilypäivä! Pyöräilyä kokeiltiin ihan pieninä, muutaman kymmenen metrin matkoina jo joulukuussa ja homma jätettiin hautumaan kevääseen, odottamaan kauniita ilmoja, no nyt on kevät ja nyt pyöräillään :) Aloiteltiin tuossa 2 kk sitten pienillä pätkillä ja nyt taittuu jo seitsemän kilometrin ravuutukset väsymättä! Pyöräilemme ennemmin hiljaa ja pidemmän matkan kuin repimällä, lyhyitä spurtteja.

Allin mielestä pyöräily on IHANAA.. Kun tarpeet on tehty niin sitten mennään ja pysähdytään vasta kotiovella! Aivan mahtavan monipuolinen ja mutkaton tyyppi tuo meidän rinsessa.. Pyöräilykin opittiin todella nopeasti, ihan kuin sitä oltaisiin aina tehty, kiva, tehokas ja helppo lenkkeilymuoto (helppo omistajalle..)

Mietin tuossa yhtenä päivänä, että jos alkaisin pitämään liikuntapäiväkirjaa, mutta aina meidän liikkuminen on samanlaista, päivät vaan vaihtuvat.. Yhtenä tai kahtena päivänä viikossa on joku kaverikoiruli, yksi päivä pyöräillään, viikonloput vietetään maalaiselämää, jolloin Alli huinii päivät pitkät pihalla ja sitten arkena tehdään vielä muutamia pitkiä metsäreissuja ja pakko sinne viikkoon on tunkea ainakin yksi tylsä remmilenkki, ettei se touhu unohdu kokonaan.. Että aika sporttinen kaveri :)